miercuri, 10 ianuarie 2024

Cladire de birouri, 350 mp, zona Calea Bucuresti .

Prezint la inchiriere cladire de birouri situata in imediata vecinatate a bulevardului Calea Bucuresti, imobil parter si etaj avand o suprafata utila de 350 mp cu urmatoarea compartimentare: la parter 250 mp suprafata utila, birou 36.5 mp, birou 78 mp, birou 60 mp, secretariat 16.5 mp, bucatarie, oficiu si spatiu de depozitare in suprafata total de 30 mp, arhiva 16.8 mp, grup sanitar, hol si casa scarii; iar la etaj 70 mp suprafta utila birou 20 mp, birou 17.5 mp, birou 10 mp, hol 16 mp si un grup sanitar.

Cladirea este in proces de renovare si modernizare, beneficiaza de acces usor la strada, dispunand de 4 locuri de parcare auto proprii, exista si posibilitatea parcarii pe strada, traficul auto in aceasta zona fiind relativ scazut si cu acces facil la mijloace de transport in comun.

Pentru sporirea sigurantei interioare, cladirea are integrat un sistem de alarma care comunica cu o firma de paza autorizata pentru efectuarea de interventii. Incalzirea spatiului este asigurata de doua centrale termice menite sa asigure eficient un confort termic ridicat. Pentru perioadele mai calduroase se pot folosi instalatiile de climatizare disponibile, ce permit mentinerea la interior a unei termperaturi optime de lucru.

Chiria solicitata de proprietar firma este 9 euro / mp.
Se solcita garantie, contract pe perioada lunga.
Comision intermediere inchiriere 50% din chiria primei luni.