vineri, 31 iulie 2015

Cladire de birouri, 360 mp, zona Calea Bucuresti .

Prezint cladire de birouri situata in imediata vecinatate a bulevardului Calea Bucuresti, imobil parter si etaj avand o suprafata utila de 360 mp cu urmatoarea compartimentare: la parter 250 mp suprafata utila, birou 36.5 mp, birou 78 mp, birou 60 mp, secretariat 16.5 mp, bucatarie, oficiu si spatiu de dpozitare in suprafata total de 30 mp, arhiva 16.8 mp, grup sanitar, hol si casa scarii; iar la etaj 70 mp suprafta utila birou 20 mp, birou 17.5 mp, birou 10 mp, hol 16 mp si un grup sanitar.
     Cladirea a fost proaspat renovata, beneficiaza de acces usor la strada, dispunand de 4 locuri de parcare auto proprii, dar ofera si posibilitatea parcarii pe strada, traficul auto in aceasta zona fiind relativ scazut si cu acces facil la mijloace de transport in comun.
     Pentru sporirea sigurantei interioare, cladirea are integrat un sistem de alarma care comunica cu o firma de paza autorizata pentru efectuarea de interventii.
     Incalzirea spatiului este asigurata de doua centrale termice menite sa asigure eficient un confort termic ridicat. Pentru perioadele mai calduroase se pot folosi instalatiile de climatizare disponibile, ce permit mentinerea la interior a unei termperaturi optime de lucru.


Chiria solicitata de proprietar este 1.550 euro .
Se solcita garantie .


parter: 
receptie
 
birou 78 mp
 

birou 60 mp
 

  
spatiu depozitare si grup sanitar
 
etaj :
receptie si casa scarii
  
holul si biroul de 20 mp
  
birou de 17.5 mp si biroul de 10 mp.
  
grupul sanitar si spatiu depozitare
  
plan parter si plan etaj .