marți, 17 ianuarie 2023

Ferma si pensiune agroturistica Crizbav/Brasov

Distinct Imobiliare va prezinta la vanzare, in exclusivitate, o oportunitate de investitie ce consta intr-o ferma agroturistica mixta cu pastravarie, situata in Crizbav, la 25 km de orasul Brasov.
Proprietatea este amplasata intr-o zona pitoreasca, inconjurata de paduri, pe valea Crizbavului; raul Crizbav delimitand la sud proprietatea si contribuind la aceasta oaza de liniste si relaxare, unde proprietarii isi intampina clientii de cativa ani, oferind servicii si experiente de calitate.
Complexul propus la vanzare se intinde pe un teren de 10.000mp, fiind compus din 3 categorii de activitati, care se completeza si se sustin una pe cealalta, oferind astfel viitorului
beneficiar o afacere de succes. Pe langa cei 10.000 mp de teren pe care se afla constructiile, se mai vand aprox 5 hectare de teren in zona complexului, care pot fi folositi pentru alte extinderi si pentru exploatarea lui.
Activitatea de cazare, evenimente si agrement, se desfasoara in doua imobile, o cabana in stil rustic si una moderna. Cabana in stil rustic este compusa din etaj si mansarda, cu o amprenta de 75 mp si formata din 3 camere cu paturi duble si bai proprii, un living spatios cu semineu, o bucatarie si dependinte specifice. Cabana moderna este formata din subsol, parter, etaj si mansarda cu o amprenta la sol de 264 mp, formata din 6 camere duble, o bucatarie profesionala complet mobilata si utilata pentru a face fata unui eveniment cu peste 200 persoane, un restaurant de aprox. 200 mp finalizat in proprortie de 70% , o mansarda de 200 mp necompartimentata si spatiu tehnic mare cu camera frigorifica inclusa. In curtea de aproximativ 2000 mp, se pot organiza diferite evenimente, pe timpul verii; avand in dotare si doua corturi de mari dimensiuni. In plus, in curte se afla un foisor mare cu un semineu in centru si un ciubar cu apa incalzita. Pensiunea este in functiune din 2010 si are clientela formata cu un grad de ocupare de peste 50% si cu rezervari deja facute pentru anul 2019. Pentru clientii care iubesc miscarea, se organizeaza ore de echitatie, partide de pescuit, plimbari in aer liber, drumetii offroad cu ATV-ul sau Jeepul. Unitatile de cazare se vand asa cum functioneaza acum, mobilate si utilate in totalitate, cu absolut tot ce este necesar, iar pentru partea de agrement se dau si doua jeep-uri Suzuki Samurai si o sanie deosebita, pentru plimbarile din timpul iernii.
A doua activitate din cadrul complexului este cea de crestere a animalelor si exploatarea terenului agricol din jurul proprietatii. Complexul detine peste 600 mp de constructii formate din grajduri, depozit furaje/cereale, depozit utilaje si anexe gospodaresti ce deservesc la cresterea in medie a 35 de vaci de lapte rasa baltata, in sistem intensiv, porci de mangalita, cai si numeroase pasari, activitate care asigura un venit anual constant si considerabil. Pentru asigurarea hranei animalelor, se pot da in arenda, pe o perioada nedeterminata 170 de hectare de teren, in mare parte pasune, toata suprafata fiind situata in jurul fermei. Ferma se vinde cu toate utilajele din dotare, tractoare, cositoare, greble mecanice, balotiera, plug etc, utilaje care asigura in momentul de fata exploatarea terenului de 170 de hectare.
Ceea de-a treia activitate consta in cresterea pastravului in sistem intensiv, in cele doua bazine betonate a cate 230 mc fiecare, situate in aceeasi locatie. Debitul de apa este foarte bun asigurandu-se din raul Crizbav care tranziteaza proprietatea, iar toata productia de pastrav, de aprox 10T/an, este subcontractata de un mare procesator din zona. Actualul proprietar creste doar o serie de puiet pe an, dar se pot creste doua serii pe an, daca se doreste.

Pretul solicitat de proprietar este de 1.200.000 euro, usor negociabil. O parte din proprietate este pe firma si se adauga TVA sau se face taxare inversa.
Pentru orice alte detalii legate de proprietate, venituri sau stabilirea unei vizionari, va rugam sa ne contactati.

Comision intermediere cumparare 2%.

Adrian Cocis, 0742129909
Vasile Baciu, 0768440185.





Cabana rustica si foisorul
  
 
  

  
 
Corpul 2
 
 
 
 
Corturi evnimente.
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu