luni, 3 iulie 2023

Birouri de inchiriat, sediu firma, zona Grivitei .

Prezint la inchiriere 4 birouri cu suprafete cuprinse intre 22 mp si 55 mp, situate intru-un imobil localizat in zona Grivitei, imobil amenajat exclusiv pentru activitati de birou, spatii concepute astfel ca potentiali clienti sa beneficieze de toate facilitatile si utilitatile necesare desfasurari unei activitati de birou la un pret cu mult sub cel practicat in alte locatii. Imobilul dispune de o sala de mese, grupuri sanitare, parcare proprie gratuita, supraveghere video. Solutia pentru internet va fi furnizata de RCS&RDS, unde chiriasul va face contract in nume propriu, in toate birourile fiind asigurata reteaua de date si telefonie. Proprietarul ofera facilitatea de a putea fi inregistrat sediul social al firmei la adresa imobilului.


Chiria solicitata:
Birou 22 mp. 170 euro+tva + 80 euro+tva (mentenanta).
Birou 28 mp. 150 euro+tva + 60 euro+tva(mentenanta)
Birou 42 mp. 200 euro+tva + 85 euro+tva(mentenanta)
Birou 55 mp. 370 euro+tva + 130 euro+tva(mentenanta)
Preturile sunt fixe (foarte putin negociabile) si in pretul chiriei sunt incluse si utilitatie (curent electric, incalzire pe timp de iarna), in costul mentennantei sunt incluse cheltuieli de intretinere a cladirii, si spatiilor comune.
Se solicita garantie si contract pe minim 12 luni.
Comision intermediere inchiriere 50% din chiria primei luni . Comision intermediere inchiriere 50% din chiria primei luni .