joi, 9 mai 2019

Apartament de vanzare, 2 camere modern, mobilat si utilat.

Vrei soare ? Vrei priveliste deosebita spre Tampa, Piatra Mare si Ciucas ? Vrei sa scapi de vecina de la etaj care merge pe tocuri la 6 dimineata ? Doresti sa nu stai cu frica in concediu, ca poate te inunda Dorel ?

Acest apartament de vanzare are raspusul pentru intrebarile de mai sus, insorit cu o privelisete deosebita spre Tampa, Piatra Mare si Ciucas, este situat in zona Calea Bucuresti, liceul de informatica, pe str. Ciprian Porumbescu, este la etajul 10 din 10, 2 camere decomandate, avand 55 mp. utili, compartimentat astfel: camera de zi marita cu balconul, bucatarie deschisa marita cu holul, dormitor, baie cu geam. Apartamentul a fost renovat integral fiind folosite materiale de cea mai buna calitate, instalatii sanitare noi, instalatii electrice noi, termopane de calitate, usi noi, sistem de incalzire cu centrala termica pe gaz Vaillant, baie cu cabina de dus moderna cu elemente design Laura Ashley, pisoar, masina de spalat rufe slim Samsung, toata mobila de bucatarie la comanda, plita inductie magnetica Bosh \ cuptor electric Bosh \ masina splat vase Bosh \ frigider Samsung, fara infiltratii, bloc izolat termic si fonic, boxa proprie pentru depozitare pe casa scarii, loc de parcare. Apartamentul se vinde mobilat si utilat in functie de cerintele potentialului client.

Pret solicitat 65.000 euro usor negociabil.
Acte ok, poate fi achizitionat prin credit.
Are potential pentru inchiriere.
Apartamentul poate fi disponibil si la schimb cu o casa in Brasov sau zonele invecinate: Harman, Stupini, Sanpetru, zona Izvor (spre Tarlungeni) - echivalentul a 65.000 euro (+ - diferenta).
Comision intermediere cumparare 2%.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu